Viewed 54 times 1 Answers
0
، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید، حقیقت خیلی ساپورت مالیم قوی نیست ،واسه کالج و دانشگاه ساپورت مالی تا چ مدت از طول رشته رو باید بتونه کاور کنه؟ میترسم واسه یه رشته اقدام کنم بعد واسه دلایل مالی رد بشم
2021-09-16 09:27:00 Canada ویزایدانشجویی #راهنمایی بفرمایید
1 Reply
معادل یک سال تحصیل و زندگی. تحصیل میشه شهریه سال اولتون، زندگی هم سایتهای مختلفی هستن که شهر به شهر آنالیز دارن میتونین استفاده کنین. اگر حساب خودتون کافی نیست میتونید ساپورتر معرفی کنید
2021-09-17 01:19:00

Similar Question:
#راهنمایی بفرمایید

وبسایت معتبر برای پیدا کردن ر (و نه دانشگاه های کانادا ! ) چی هستش؟ یکی از م به عنوان یکی از معتبرترین وبسایت ها برای یافتن رنکینگ، وبسایت topuniversities رو پیشنهاد دادن ولی اون سایت اصلا نمیتونه کالج واسه کانادا پیدا کنه و فقط دانشگاه پیدا میکنه! ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
2021-09-02 09:22:00 #Canada [دانشگاه های کانادا] ویزایدانشجویی

مجدد گرامی خواهش میکنم یک نامه متقاعد کننده بصورت جزییات وخلاصه برای آفیسر باید ارسال کنم مربوط Convince the officer to return home after graduation خواهشن به کجا مراجعه کنم که فورمت نامه درست باشه لطفن راهنمایی بفرمایید ???
2021-09-07 09:16:00 #Canada [راهنمایی بفرمایید] ویزایدانشجویی

ممکنه یه راهنمایی بفرمایید لطفا? من سال ۸۵ فارغ التحصیل شدم از دانشگاه شهید بهشتی رشته ریاضی با معدل ۱۴/۲۸ بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی در یکی از بانکهای دولتی مشغول به کار شدم(که در ایران رشته مرتبط محسوب میشه و در کانادا خیر) سال ۹۹ در مقطع فوق لیسانس رشته مدیریت کسب و کار شاخه منابع انسانی از دانشگاه پیام نور با معدل ۱۹/۰۵ فارغ التحصیل شدم، برنامه نویسی کامپیوتر هم در مجتمع فنی تهران خوندم چند ماه.. الان میخوام برای مستر مجدد اقدام کنم در یکی از رشته های مدیریت، ریاضی یا علوم کامپیوتر، بنظر
2021-10-06 08:39:00 #Canada [برای مستر مجدد] ویزایدانشجویی

من دوتا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ۱.من دانشجو مستر ترم اول در ونکوور هستم ، و روی استادی پرمیت هم خورده in BC,آیا اگه بخوام برم کالج جورج بران که در تورنتو هست، باید از اول ویزا اقدام کنم ؟ یا فقط dli عوض کنم ۲.از اونجا که قبلا وکیل برام اقدام کرده بود من دسترسی به پورتالم ندارم ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چیکار باید بگنم
2021-10-19 10:49:00 #Canada [استادی پرمیت] ویزایدانشجویی

من چهل سال دارم و حدود ۱۸ سال پیش مدرک کارشناسی ارشد گرفته ام به نظر شما اگر اپلای کنم برای یک کارشناسی ارشد در رشته دیگه ای (مثلا مدیریت)، به علت گپ تحصیلی آفیسر رد میکنه؟ البته در این مدت کار کاملا مرتبط با رشته کارشناسی و کارشناسی ارشدم (رشته های علوم توانبخشی) انجام داده ام البته هدف من فقط اقامته ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
2021-10-22 11:32:00 #Canada [کارشناسی ارشد] ویزایدانشجویی

من دوتا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ۱.من دانشجو مستر ترم اول در ونکوور هستم ، و روی استادی پرمیت هم خورده in BC,آیا اگه بخوام برم کالج جورج بران که در تورنتو هست، باید از اول ویزا اقدام کنم ؟ یا فقط dli عوض کنم ۲.از اونجا که قبلا وکیل برام اقدام کرده بود من دسترسی به پورتالم ندارم ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چیکار باید بگنم
2021-10-19 10:49:00 #Canada

، ممنون میشم سوالمو جواب بدید ?? آیا همه کالج ها بعد از قبول شدن، نان ریفاندبل دیپازیت میگیرن برای اینکه صندلی رو نگه دارن؟
2021-09-18 08:12:00 #Canada

وبسایت معتبر برای پیدا کردن ر (و نه دانشگاه های کانادا ! ) چی هستش؟ یکی از م به عنوان یکی از معتبرترین وبسایت ها برای یافتن رنکینگ، وبسایت topuniversities رو پیشنهاد دادن ولی اون سایت اصلا نمیتونه کالج واسه کانادا پیدا کنه و فقط دانشگاه پیدا میکنه! ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
2021-09-02 09:22:00 #Canada